Technisch verhaal

De oude beeldbuis en elektronica worden vervangen door een kleine, zuinige computer (Raspberry Pi) en een tweedehands LCD-computer-monitor. De knoppen op de televisie weer werkend krijgen (bijvoorbeeld om het scherm uit te zetten of om over te schakelen naar een andere video) is meer werk maar zonder meer mogelijk.

 

Wat de televisie laat zien, spreken we af voordat de televisie wordt geleverd. Het enige dat nodig is (als je online content wil laten zien of de presentatie wilt kunnen beheren), is toegang tot een wifi-netwerk.

Afmetingen (afhankelijk van de gebruikte televisie en exclusief eventuele verpakking): 48cm breed, 38cm hoog, 37cm diep. Gewicht 10 à 20 kg.

Elke televisie wordt op maat gemaakt, dus het kan even duren voordat hij klaar is (tot maximaal drie weken als het druk is). De prijs is vanaf 659 euro exclusief BTW. Extra kosten worden gerekend voor meerwerk zoals het werkend maken van knoppen op de televisie, een afstandbediening, geluid aansluiten of een systeem om zelf foto’s en video’s te beheren.